Hi Beauty, Welkom bij Beauty & care By Eline!
Hi Beauty, Welkom bij Beauty & care By Eline!

Aquafacial

Heb jij last van een droge, vermoeide, doffe, rijpe, vette, onreine of gevoelige huid? Dan is de Aqua facial echt iets voor jou! De sterren zweren er al lang bij. In slechts 3 stappen reinigen, peelen en hydrateren ziet jou huid er weer prachtig uit met zichtbaar resultaat in minder dan 60 minuten. 

Wat maakt de Aqua Facial zo bijzonder?

De Aqua Facial kan worden gebruikt voor alle huidproblemen en huidtypes en geeft fantastische resultaten. Puistjes, mee-eters en verstopte poriën tegengaan? Geen probleem! Met speciale handstukken en opzetstukken in combinatie met een variabel vacuüm kan de huid zacht en vooral pijnloos worden behandeld. Zo worden talgafzettingen behoedzaam van de huid verwijderd of “afgezogen”. Ook rimpels behoren na deze behandeling tot het verleden. Direct na de behandeling is de huid zichtbaar opgevuld, egaler en merkbaar strakker. Een vermoeide huid krijgt meer glans en de aqua facial is zelfs bij pigmentvlekken en roodheid een echt wonderwapen.

Get your Glow now

IN SLECHTS 3 STAPPEN EEN SCHONERE HUID

De DALTON marine aqua facial behandeling omvat 3 verschillende werkstof lotions, die stap voor stap door middel van twee verschillende opzet stukken diep in de huid gewerkt worden.

Milde Alpha-hydroxyzuren (AHA) verwijderen dode huidcellen, hydrateren en zorgen voor een natuurlijke glans. Voortijdige huidveroudering en hyperpigmentatie wordt hiermee voorkomen.

Ontstekingsremmende Beta-hydroxyzuren (BHA) werken kalmerend, verstevigen de huidstructuur, reinigen de poriën diep en verminderen onzuiverheden. Ze zijn zacht voor de huid. 

Tot slot een voedende verzorgingscocktail met vitamine B3, aminozuren en Japanse groene thee zaadolie. De huid wordt als het ware glad gestreken, intensief van werkstoffen en vocht voorzien met als resultaat een mooier huidbeeld. Ook een onzuivere huid heeft veel baat bij deze behandeling. Plantenextracten als rozen- en lavendelbloesem hebben een kalmerende en ontstekingsremmende werking.

Wat is het verschil tussen de aquafacial en de hydrafacial?'

Het unieke massagehandstuk met draaiend siliconen opzetstuk die combineert een chemische en mechanische peeling. Door de combinatie van instelbaar vacuüm en massage wordt de huid niet alleen diep gereinigd, maar tegelijkertijd ook gestimuleerd. Op deze manier kan de opname van actieve werkstoffen enorm worden verhoogd en dringen de hoogwaardige werkstoffen tot diep in de huid door. Om ervoor te zorgen dat alle delen van het gezicht optimaal kunnen worden behandeld, heeft het handstuk 2 verschillende maten siliconen opzetstukjes, groot en klein.

Wat zijn de voordelen? Zichtbaar resultaat in minder dan 60 minuten:

Welke behandel­mogelijkheden zijn er?

Behandelsoort 1

Behandeling van het gezicht en/of hals, decollete, rug.

Behandelsoort 2

Luxe versie is met extra voedend masker

Veel gestelde vragen

Voor welke huidtype is de marine aqua facial behandeling geschikt? Van droge, vette, rijpe en gevoelige tot onzuivere huid – met de marine aqua facial haal je het maximale uit elke huid. Ook bij pigmentvlekken of roodheid kan deze behandeling de conditie van de huid aanzienlijk verbeteren. 

Afhankelijk van uw individuele wensen en huidbehoeften, kunt u de marine aqua facial gezichtsbehandeling boeken als een SOS-behandeling voor een speciale gelegenheid, of als een kuurbehandeling om blijvende huidverbeteringen te bereiken. In de regel adviseren wij 3-5 behandelingen met tussenpozen van 10-14 dagen. Daarna is een maandelijkse cosmetische behandeling aan te raden om de gewenste huidconditie te behouden.

De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren.

De aqua facial kan niet op een verbrande huid uitgevoerd worden.

Na de behandeling is belangrijk vanwege de fruitzuren de eerste 48 uur direct zonlicht te mijden. Daarna is het erg belangrijk om je huid goed te beschermen tegen UV-straling. Dalton sun care spf 50+ is hier perfect voor. We adviseren om de eerste dagen na een behandeling geen peeling te gebruiken, maar de huid vooral intensief te hydrateren en rijkelijk te voorzien van antioxidanten.

Direct na de behandeling is het mogelijk dat de huid wat rood en trekkerig is. Dit is niet iets om je zorgen over te maken, na korte tijd zal dit verdwijnen.

Als u aanvullend verzekerd bent, wordt acne in het gezicht in de meeste gevallen en afhankelijk van uw verzekeringspakket geheel of gedeeltelijk vergoed. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Onze behandelingen