Hi Beauty, Welkom bij Beauty & care By Eline!
Hi Beauty, Welkom bij Beauty & care By Eline!

PMU Brows

Zijn jou wenkbrauwen niet zo vol of zijn ze ongelijk? Dan is ombre powder brows echt iets voor jou. 

Technieken PMU Brows

Met de ombre brows wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd met een PMU-apparaat waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. De aanzet van de wenkbrauwen wordt lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook zacht en natuurlijk oogt. Het is semi-permanent. Dat houdt in dat je na gemiddeld 1,5 jaar weer een touch-up nodig heeft om altijd de perfecte wenkbrauwen te hebben.

Beauty & care By Eline

Wat zijn de voordelen van pmu brows?

Kom je voor het eerst?

Zo ziet het behandeltraject er voor je uit:

Twijfel jij nog te veel of je ombre powder brows moet laten zetten? Dan kan je eerst een Intake Inplannen. Tijdens de Intake bespreken we je wensen en je twijfels en leg Ik alles nog even extra uit. 

Als je een afspraak maakt krijg je via de mail een toestemmingsformulier toe gestuurd. Hierbij zitten nog algemene Informatie en de voor en nazorg. Het Is belangrijk dat je dit goed doorneemt voor de afspraak. 

Voor we gaan beginnen met het zetten van de semi pmu gaan we eerst voortekenen. aan de hand van jou wensen en wat het beste bij het gezicht past worden wenkbrauwen, lippen of eyeliner getekend. Pas als beide, klant en specialist tevreden zijn gaan we verder.

Als de voortekening goedgekeurd Is beginnen we met het zetten van de semi PMU. Het verschilt per persoon hoe gevoelig het is, maar over het algemeen valt dit reuze mee. 

Voorzorg PMU-wenkbrauwen:

Gerelateerde behandelingen