Hi Beauty, Welkom bij Beauty & care By Eline!
Hi Beauty, Welkom bij Beauty & care By Eline!

Verzending

Verzenden en bezorgen

Wij bezorgen zo snel mogelijk.

Als je voor 15.00 je bestelling doet, wordt het diezelfde werkdag nog verstuurd. Met uitzonderingen van nationale feestdagen en perioden waarin alleen bestellingen geplaatst kunnen worden,  en geen verdere afhandeling en/of levering van de bestelling plaatsvindt. Deze periode waarin alleen bestellingen gedaan kunnen worden, worden gedurende de periode op de homepage aangegeven.

Verzendkosten zijn €6,95. Bestellingen vanaf €75,- worden gratis bezorgd.

Nadat je de bestelling hebt gedaan, ontvang je een mail met een track & trace code zodat jij je bestelling kan volgen.
Het wil weleens voorkomen dat PostNL of de bezorger zich niet aan de leveringsperiode houdt of het tijdens bijzondere dagen het extreem druk heeft. Zolang je geen mail van ons hebt gekregen, komt de verhindering niet bij ons vandaan.

Omdat wij het erg belangrijk vinden dat je pakket veilig aankomt hebben wij gekozen voor een levering van PostNL. Mocht er toch onverhoopt iets mis gaan neem dan contact met ons op.

Retour

Producten worden alleen teruggenomen als;

  • Het binnen 14 kalenderdagen is aangevraagd middels het retourformulier
  • Het product ongeopend en ongebruikt is
  • Het product nog in originele sealverpakking zit

Vermeld op het retourformulier duidelijk de reden van retour. Zodra wij het compleet ingevulde retourformulier hebben ontvangen zullen we dit in behandeling nemen.

Let op, de kosten voor het retoursturen zijn voor eigen rekening en kunnen niet worden verhaald op Beauty & Care by Eline.