TransformAge

€ 89

Kuren (1x per week) 6 x TransformAge massage €534,-
+ gratis Dalton extreme lift crème t.w.v. € 84,-

ONTDEK DE KRACHT EN MACHT VAN TRANSFORMAGE

TransformAge is een anti-aging massagetechniek voor het gezicht, hals en decolleté voor zowel mannen als vrouwen. De meerwaarde van TransformAge is dat je niet alleen werkt op het bindweefsel maar daadwerkelijk in 3D, in meerdere huidlagen van de huid.

De massage zorgt voor vervanging van oude, verslapte aanhechtingen door nieuwe strakke verbindingen van de huid aan het onderliggende spier-,en botweefsel. Verder brengt het ook meer symmetrie en ontspanning in de gezichtsspieren. Het maakt afvalstoffen los, verbetert hydratatie en bevordert de collageen-en elastineproductie.

3D Skin Fitness

De meerwaarde van de TransformAge massage is dat er 3 dimensionaal gewerkt wordt, dus niet alleen op het bindweefsel. Dit geeft verbluffende resultaten! Het werkt op:

• De aanhechting van de spieren en het botweefsel ( Deep Tissue Pressuur)

• Het bindweefsel voor versteviging (medicinale Cupping)

• De lymfebanen voor de afvoer van afvalstoffen, opgestapeld vocht en de hydratatie (vodder manuele lymfedrainage)

Eenmalige behandeling of kuurverband?

Eenmalig kun je deze bijzondere massage inzetten als oppepper. Om je huid van een achterstandspositie naar een nieuw fitness niveau te krijgen, is het aan te raden om meerdere behandelingen in kuurverband te doen. De duur van een 3D Skin Fitness Massage kuur is afhankelijk van jouw achterstand en doelstelling. Ook de mate waarin je de behandelingen ondersteunt speelt een belangrijke rol mee. Een kuur omvat 6 tot 15 behandelingen, afhankelijk van jouw huidconditie.

Je zult versteld staan van het resultaat. Je huid:

Krijgt meer volume
Voelt zachter
Is duidelijk steviger
Is beter gehydrateerd
Minder rimpels 
Strakke kaaklijn
Heeft een gezondere, jeugdigere teint (betere doorbloeding)
Heeft een hervonden elasticiteit

Duurzaam.
Doordat je huid weer wordt aangezet om bindweefsel, elastine en collageen aan te maken is het effect duurzaam. Je kunt dus jaren plezier hebben van TransformAge® 3D Skin Fitness Massage, mits je wel je huid in conditie houdt met een periodieke Skin Fitness behandeling.

Wanneer wordt TransformAge 3D Skin Fitness afgeraden? 
TransformAge wordt afgeraden bij: koorts, kanker en andere kwaadaardige aandoeningen, acute ontstekingen, acute trombose, totale uitputting, hartfalen, nierfalen, orgaantransplantaties, vergrote moedervlekken, zwangerschap, herseninfarct, bloedverdunners, osteoporose, implantaten, fillers en bij botox mag het na 2 weken na de botoxbehandeling.