Henna Brows

Wil je superstrakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor de Henna Brows behandeling.

Henna Brows

€ 28

Hoewel henna natuurlijk al eeuwen wordt gebruikt, is dit de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren.

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. In het algemeen blijft de henna ongeveer 2 weken op de huid en 5-6 weken op de haren zitten. In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haartjes zitten.

De henna van Marie-José is zeer veilig om de wenkbrauwen mee te verven. Deze henna is een plantaardig natuurproduct dat wordt gemaakt van de struik Lawsonia Inermis. Het is vrij van PPD, zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Wij mengen de henna slechts met pure rozenwater. 

Henna zal de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet beschadigen, het is zelfs gezond voor het haar! Henna is geschikt voor iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wil hebben. Daarnaast is het uitermate geschikt voor vrouwen waarbij normale wenkbrauwverf niet lang houdt. Henna kan ook toegepast worden bij micro-pigmentatie, grijze wenkbrauwen, permanente make-up en microblading.

Wanneer niet?

Allergie voor Henna/walnoten

Glycose-6-fosfaat-dehydrogenase (G6PD)

Gebruik van Lithium

Wondjes rondom de wenkbrauwen

Recent geverfde wenkbrauwen

Henna Brows

Shapen, waxen, tweezen, stylen & verven met henna Marie-José.